Warning: fopen(/var/www/nek/data/www/storage/cache/cache.store.1714369530): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/nek/data/www/storage/modification/system/library/cache/file.php on line 34 Kill Switch Racing STR8 red attached to handlebar - STR8
Grozs
  • Jūsu grozs pagaidām ir tukšs!

STR-596.24

STR8

Kill Switch Racing STR8 red attached to handlebar


 Izsūtīšana no Vācijas noliktavas - Pirmdien

Pieejams pasūtīšanai

13,75€

Cena bonusa punktos: 138

STR8 regulējams sacīkšu izslēgšanas slēdzis, avārijas izslēgšanas slēdzis, sākotnēji izmantots ūdens motocikliem. Vienkārši uzstādiet to uz stūres.

Šīs avārijas sistēmas mērķis ir izslēgt aizdedzi gadījumā, ja nokrītat no velosipēda. Tādējādi var izvairīties no motora (un sevis) bojājumiem. Turklāt tas piešķir jūsu braucamrīkam stilīgu izskatu! Turklāt to var izmantot kā papildu imobilaizeru / pretaizdzīšanas ierīci.

Roktura stiprinājums.

Tehniskas detaļas
Article no.
STR-596.24
Brand
STR8
Colour
Red
Colour version
red
EAN
8005361222025
Product type
Killswitch
Weight
0,08 kg

Mēs varam piedāvāt jaunas daļas uzstādīšanu Jūsu motocikla transportam.

Ja rodas problēmas ar motorollera remontu, serviss vienmēr ar prieku palīdzēs to atrisināt efektīvi un operatīvi, mums ir visas nepieciešamās motorollera rezerves daļas šim nolūkam. Ja Jūsu motorolleris ir lieliskā stāvoklī, bet Jūs vēlaties iegūt maksimālu prieku, šajā gadījumā mūsu speciālisti vienmēr ar prieku Jums palīdzēs ne tikai remontā, bet arī tūningā. Tāpat neaizmirstiet par sava moto-tehnikas sezonālo apkopi.


Motociklu daļas. Ja gadās, ka ir nepieciešama jauna rezerves daļa Jūsu motociklam, tad arī šis process tiek iedibināts pie mums - pasūtīsim un atvedīsim visas nepieciešamās motocikla detaļas.


EĻĻAS UN PALĪGMATERIĀLI. Gandrīz jebkuram motocikla remontam vai apkopei ir nepieciešamas eļļas un palīgmateriāli. Visu nepieciešamo vari iegādāties pats un atvest pie mums, vai arī izmantot mūsu sortimentu, netērējot savu laiku un nezaudējot cenu. Savā darbā izmantojam Motul, Ipon eļļas. Mēs izmantojam dažādu ražotāju palīgmateriālus, taču visi ar pārbaudītu kvalitāti un dažādām cenu kategorijām.

Individuāla pieeja katram pasūtījumam
Preču atgriešana un maiņa 14 dienu laikā
Lojalitātes programma
Saistītie produkti
Stiepļu savienotāji (70) Stiepļu savienotāji (70)
MotoForce Stiepļu savienotāji (70) 13,75€
Atlaide 3,30€
Stage6 izslēgšanas slēdzis (magnēts) Stage6 izslēgšanas slēdzis (magnēts) Stage6 izslēgšanas slēdzis (magnēts) Stage6 izslēgšanas slēdzis (magnēts)
Stage6 Stage6 izslēgšanas slēdzis (magnēts) 34,10€30,80€
Kill-switch, universal, red
Scooter Attack Kill-switch, universal, red 24,75€
Nogalināšanas slēdzis ar magnētu Nogalināšanas slēdzis ar magnētu Nogalināšanas slēdzis ar magnētu
Standard Parts Nogalināšanas slēdzis ar magnētu 23,10€

Šai precei atsauksmju nav.

Rakstīt atsauksmi

Vērtējums: